Svadba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svadobne šaty

Svadba je udalosťou, na ktorú spomíname celý život. Každá nevesta chce byť vo svoj svadobný deň tou najkrajšou. Svadobné šaty sú tým najdôležitejším prvkom. Pre začiatok je veľmi dôležité rozmyslieť si, aké šaty by sa Vám páčili. Nezabudnite tiež na to, že šaty musia dobre padnúť a byť aj pohodlné, aby ste si mohli svoj najkrajší deň užiť bez rušivých elementov v podobe príliš tesných alebo naopak príliš voľných šiat.

Svadobné šaty totiž ovplyvní Vašu náladu po celý Váš svadobný deň. Svadobný deň je deň, kedy budete stálym stredobodom pozornosti. Nič iné si nebudete vyberať tak starostlivo, ako svadobné šaty. Dnes má nevesta toľko možností, že je potrebné veľa trpezlivosti na prebádanie všetkých variantov. Všetko je potrebné dôkladne premyslieť a hlavne neponáhľať. Čo urobiť pre to, aby ste vyzerali dokonale a čarovne?

Rozhodnite sa pre šaty vašich snov, na nikom inom nezáleží. Vyberte si šaty, ktoré budú lichotiť Vašej postave. Vyberanie šiat si poriadne užite, nemusíte je vybrať za jeden deň. Nezabudnite vyberať šaty tiež pohľadom zozadu, pri obrade Vás všetci uvidia zozadu. Vždy si na skúšanie šiat berte so sebou podprsenku, ktorú budete mať vo svadobný deň na sebe. Ak už máte topánky, vezmite so sebou aj ich. K výberu šiat prizvite priateľku alebo niekoho, komu dôverujete a kto sa Vám nebojí povedať pravdu do očí. V šatách budete tráviť celý deň, aj v nich budete tancovať, preto musia byť pohodlné.

Mali by ste začať hľadať minimálne 9 mesiacov pred svadbou. Veľa neviest robí tú chybu, že si objedná svadobné šaty, ktoré sú o jedno číslo menšie. Robia to so sľubom, že schudnú pred svadbou. Zvyčajne je oveľa múdrejšie objednať si správnu veľkosť. Skúsené pracovníčky svadobných salónov budú schopné Vám pomôcť pri výbere, takže sa nemusíte báť. Spýtajte sa ich, ony určite ochotne poradia. Svadobné šaty sú viac ako len šaty, ktoré si oblečiete len raz za život. Spomienky na najkrajší deň zostanú v pamäti nielen nevesty, ale aj ostatných hostí. Buďte preto krásna, jedinečná a nezabudnuteľná. Nech pekné šaty zdobia Vás a Váš výnimočný deň!

Svadba | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014